Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU’ndan İznik Alan Başkanlığına anlamlı ziyaret.

UNESCO Bursa Alan Başkanı Prof. Dr. Neslihan DOSTOĞLU, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yeni atanan İznik Alan Başkanımız Doç. Dr. Şehnaz ERASLAN ALICIGÜZEL ve çalışma ekibini İznik’te ziyaret ederek, tebrik etti. İznik’teki çalışmalar ile ilgili İznik Alan Başkanı’ndan bilgiler alarak, bundan sonraki süreçte kendilerine başarılar diledi.

Günün sonunda İznik Belediyesi-Başkan Vekili Sn:Zeliha PEŞTE’nin ev sahipliğinde  akşam yemeğinde buluşuldu. Böylesine anlamlı bir günde iki değerli Alan başkanını ve Bursa büyükşehir belediyesi, tarihi kültürel miras şube müdürlüğü ekibini ağırlamaktan, onur duyduklarını dile getiren Başkan Zeliha PEŞTE, İznik için tüm gücümüzle çalışacak ve hakettiğimiz hedeflere ulaşacağız dedi.

Sosyal Medya